NAVIGATION Erlebnisberichte

FKK-Palast

Dupa douazeci de luni de contructii clubul FKK-Palast si-a deschis portile. Perioada de lunga durata a constructiei fost mai mult decat meritata. In Germania niciodata nu s-a operat un astfel de efort imens cu cele mai mici detalii de design artistic creandu-se astfel un Bordel unic cu adevarat cultural si de bun gust: acoperit cu frunze aurite, luminos, picturi pe perete, reliefuri Indian Kamasutra, camere cu tematica-fantezie, ornamente de templu, peisaj de baie romana cu un jacuzzi imens, exterior amenajat cu palmieri, jacuzii si o bucatarie imensa.

FKK Freiburg
Saunaclub Freiburg

Bar si zona de wellness

Bucurati-va de de barul nostru imens, in zona de wellness cu o zona de baie romana si de sauna , sau retras in privat in cinematograful porno.

Camerā

Lasate purtat pe valul magiei, O mie si una de noptii.Toate camerele sunt dedicate diferitelor teme si sunt capodopere artistice unice. La parter exista catacombe boltite fara barierā. Toate camerele au aer conditionat si ferestre.

Afisāri

Detalii artistice elaborate in lucrarea realizatā de artisti renumiti, plafonul acoperit cu frunze de auf,  picturi murale luminoase ale vechilor maestri, sculpturi indiene Kamasutra sculptate in piatra, ornamente de templu importate din India si materiale originale din vechile palate.

Diese Website nutzt Cookies, um bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Erfahren Sie mehr in unsere Datenschutzerklärung.